Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
Online Wedden Op Voetbal Beginnershandleiding
 

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
Wedden op Voetbal

Dankzij de opkomst van wedden op sport op internet kan het grote publiek ook het online wedden op sport ontdekken (onlinewedden.nl). De aangeboden weddenschappen hebben veel voordelen ten opzichte van het klassieke wedden bij de sigarenzaak om de hoek.

De voorspellingsmogelijkheden zijn namelijk talrijk, u kunt wedden op alle sporten evenals actuele evenementen (politiek, economie, reality-tv enz.). Bovendien zijn de waarden van de odds hoger en er is meer variatie aan soorten wedden. We bieden u zelfs de mogelijkheid om live te wedden (ook wel live betting genoemd).

Wat is een bookmaker ?

De bookmakers (ofwel ‘sites voor wedden op sport’) zijn bedrijven die online wedden op internet aanbieden. Hun diensten zijn zeer goed beveiligd door middel van door de banken geplaatste apparaatjes, die volledige veiligheid voor uw banktransacties garandeert.

 

Bookmakers Bonus Evaluatie Registreer Nu!
1 ApostasOnline.com Unibet €50 Website Wedden
2 Sportingbet Bwin €50 Website Wedden

 

 

Hoe kan ik online wedden en hoeveel kan ik winnen ?

Wedden op sport bestaat uit het inzetten van een geldbedrag bij het voorspellen van een sportevenement. Om te wedden moet u zich registreren bij een bookmaker.

Aan iedere wedmogelijkheid is een odd verbonden die u een idee geeft van de waarschijnlijkheid van het resultaat. Hoe hoger de odd is, hoe kleiner de winkansen. De odd zal de hoogte van uw winst bepalend. Als u hebt gewed op sport en u wint, ontvangt u een bedrag dat gelijk is aan de odd vermenigvuldigd met uw inleg.

Als u bij wedden op voetbal €20 inzet op een overwinning van Ajax op PSV met een odd van 2.50 en uw voorspelling komt uit, dan wint u €50 (= €20 x 2.50), ofwel een nettowinst van €30 ten opzichte van de inleg van €20. Dat is de manier om met de odds in het voetbal om te gaan

Types Wedden op Sport

Als u het universum van wedden op sport ontdekt, zult u er snel achter komen dat er een grote hoeveelheid soorten wedden op sport bestaat. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • 1N2 : Dit is een basisinzet waar u de winnaar van de wedstrijd moet voorspellen.
  • Correcte Score : Deze inzet is het voorspellen van de exacte wedstrijdscore.
  • Aantal doelpunten : Deze inzet bestaat uit het voorspellen van het totaal aantal doelpunten in een wedstrijd.

We nodigen u uit om alle types wedden te ontdekken door de verschillende sites voor wedden op sport te bezoeken, u kunt daarvoor klikken op de promotielinks in de bovenstaande tabel.

Adviezen van spelers

Hierbij enkele adviezen en regels die u in acht moet nemen voordat u gaat wedden op sport.

Informeren

Laat u informeren en bekijk kritisch alle beschikbare informatie over een duel voordat u online gaat wedden. Bekijk bijvoorbeeld de stand van ieder team, de laatste resultaten, het nieuws in de verschillende competities enz. En u kunt uiteraard odds vergelijken, kijken welke bookmaker de beste odd biedt met behulp van onze oddvergelijker.

Blijf op uw hoede

Onthoud dat ieder verhaal een einde heeft. Niemand kan verrassingen voorkomen. Wed dus niet alleen met uw hart, maar analyseer de odds alvorens in te zetten.

Beheer uw budget

Zet nooit bedragen in waarvan u weet dat u het zich niet kunt veroorloven om ze te verliezen. Stel voor uzelf limieten vast alvorens te gaan wedden.

Doelen vaststellen

Een beginnersfout is om te snel over te gaan tot wedden op sport. Zet niet in op een ingeving in uw hoofd, want het is uw geld dat op het spel staat. Accepteer de verliezen en probeer nooit direct het verlies goed te maken.