Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
Chelsea verliest voor het eerste deze competitie van United
 

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
Wedden op Voetbal
Nieuws
Publiceer dinsdag 30 oktober 2012

Chelsea verliest voor het eerste deze competitie van United

De Britse topper in de Premier League tussen Chelsea en Manchester United werd gewonnen door Manchester United. Er werd zoals voorspelt een flink potje gevoetbald tussen beide teams. Toch moest Chelsea buigen voor Manchester United na een flinke veldslag. Bovendien moest Chelsea de wedstrijd vervolgen met slechts 9 man.

Manchester United begon woedend aan de wedstrijd met Chelsea. Ferguson hoopte met Valencia, Young, Rooney en Van Persie direct de druk op te voeren en zo Chelsea op afstand te houden. Na vier minuten pakte dat plan al goed uit en wisten ze te scoren. Van Persie vuurde een schot af, maar die belandde op de paal. De bal kwam vervolgens tegen Luiz aan en stuiterde net achter Cech het doel in. Een lullige goal dus, maar ook die tellen mee.

De bezoekers hielden vol en zorgen ervoor dat de druk op Chelsea bleef uitgeoefend. Ze liepen Chelsea onder de voeten en na 15 minuten stond het al 0-2. Van Persie kon nu wel het doelpunt voor zijn rekening nemen. Nu nam United een klein beetje gas terug om zo de rust binnen de ploeg te bewaren. Dat hielden ze een lange tijd vol, maar een vrije trap van Mata vond succesvol zijn weg naar het doel van United. De Gea maakte nog een blunder, maar kon voorkomen dat Mata zijn tweede goal maakte in korte tijd.

In de laatste minuten van de eerste helft werd het duidelijk voor Chelsea dat ze ook fel in moeten grijpen in de tweede helft. Het wierp ook voor Chelsea vruchten af en het werd al gauw 2-2. Oscar zette Ramires in succesvolle opportuniteit.

Na 60 minuten spelen moest Ivanovic het veld af met een rode kaart na een overtreding op Young. Voor Di Matteo was dat reden om Oscar en Mata van het veld te halen en Bertrand en Azpilicueta het veld op te sturen voor een verdedigende insteek. Na 20 minuten moest Chelsea weer een tegenslag zien te verwerken. Torres kreeg zijn tweede gele kaart en moest ook van het veld vertrekken. Manchester United maakte daar dankbaar gebruik van en maakte 15 minuten voor het einde van de wedstrijd de 2-3.

Chelsea ziet de voorsprong van vier punten inkrimpen en Manchester United heeft nu een gedeelde tweede plaats te verwerken met Manchester City. Chelsea heeft 22 punten en de beide Manchesters 21 punten.