Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
PSV – FC Groningen
 

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:50539 Library:60111 in /var/www/live-voetbal.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-livescore/taplib3.php on line 11199
Wedden op Voetbal
Nieuws
Publiceer zondag 20 november 2011

PSV – FC Groningen

Eredivisie, speelronde 14. Zaterdag 26 November, om 20:45. In het Philips Stadion te Eindhoven.

PSV

PSV heeft in speelronde 13 waarschijnlijk de beste zaken gedaan wat betreft de rangschikking. AZ speelde slechts 1 helft tegen Excelsior en wist niet verder te komen dan 0-0. Deze wedstrijd zal op 7 December worden uitgespeeld en Excelsior zal er alles aan doen om tenminste 1 punt te pakken in de resterende 45 minuten. Hiernaast wist FC Twente niet te winnen bij Heracles in Almelo waardoor PSV afstand heeft genomen van de Tukkers op de ranglijst en nu slechts 3 punten achter AZ staat.

Tegen FC Groningen thuis zal PSV er alles aan doem om de drie punten te pakken. Met het kwaliteit dat er bij PSV rondloopt, en dan met name in aanvallend opzicht, en dan doelen we op Matavz, Mertens, Labyad, Wijnaldum en Toivonen, zal het voor FC Groningen lastig worden om potten te breken in Eindhoven.

FC Groningen

FC Groningen staat momenteel op een mooie zevende plek in de Eredivisie met een gelijke hoeveelheid andere punten als 4 andere huidige subtoppers; Feyenoord, Heerenveen, Vitesse en Ajax. FC Groningen wist in speelronde 13 maar net van een VVV (huidige nummer 17) met 10 man te winnen in een wedstrijd waar een objectieve toeschouwer het terecht zou vinden als de punten gedeeld zouden worden. De wedstrijd was alles behalve goed, maar het is een feit dat FC Groningen hier een wedstrijd wist te winnen waarin het niet goed speelde, en dat is toch ook een geruststelling.

Tegen PSV in Eindhoven zal de ploeg echter een stuk sterker voor de dag moeten komen en vooral de defensie en het middenveld zullen zwaar getest worden.

Live Voetbal

Als we naar de recente resultaten, de stand in de Eredivisie en het kwaliteit binnen de ploegen kijken en hierbij optellen dat PSV het thuisvoordeel heeft dan moeten we concluderen dat PSV dit moet winnen. Wij denken dan ook dat de drie punten in Eindhoven blijven 2-0.